Behandlinger

Behandling af angst, depression, sorg m.m.

Som psykoterapeut kan jeg behandle flere forskellige problemer og følelser. Jeg bruger organisk psykoterapi til at behandle de forskellige problemer.

Hør mere om behandling af angst, sorg og depression på telefon 64 76 32 23 eller 23 34 29 96.

Her et par eksempler på behandlinger af problemer, hvor jeg bruger organisk psykoterapi.

Behandling af angst

Angst er en følelse af at der er noget farligt på færde, ofte uden at der er grund til følelsen. Man ved ofte heller ikke, hvorfor man er angst. Angst kommer flere gange sammen med andre sygdomme, som f.eks. depression, sorg, stress eller noget fjerde.

Jeg har arbejdet med mange mennesker, der lider af angst. Kontakt mig i dag og hør mere om behandling af angst.

Behandling af depression

Det skønnes at mellem 200.000 og 300.000 danskere i dag har en depression i sådan en grad, at de burde være under behandling for det. Depressioner inddeles i lette, moderate og svære. Jeg kan hjælpe med at behandle alle tre grader af depressioner.

Få hjælp til behandlingen af depression her.

Behandling af sorg

Sorg kan nogle gange blive så voldsom, at den ikke er til at slippe af med igen. Her skal man behandle sorg som en psykisk sygdom/lidelse. Jeg har behandlet flere patienter, der led af tung sorg. Med psykoterapi kan jeg hjælpe og behandle din sorg.

Kontakt psykoterapeut Anne Marie Frydendal i dag

Kontakt mig i dag og hør mere om behandling af angst, sorg, depression eller noget fjerde. Ring til mig på telefon 64 76 32 23 eller 23 34 29 96.

Anne Marie Frydendal
Exam. psykoterapeut, fysioterapeut
og medlem af psykoterapeut-
foreningen